Kaspersky Protection-browserudvidelse

Vis alle | Skjul alle

For at Kaspersky kan understøtte browsere fuldt ud, skal Kaspersky Protection-udvidelsen installeres og aktiveres i browserne. Kaspersky Protection-udvidelsen tilføjer et script på den webside, der åbnes i Beskyttet browser og i trafik. Programmet bruger dette script til interaktion med websiden og til at overføre data til banker, hvis hjemmesider beskyttes af komponenten Safe Money. Programmet beskytter data, der overføres af scriptet vha. en digital signatur. Programmet kan tilføje scriptet uden at bruge Kaspersky Protection-udvidelsen.

Programmet signerer data, der overføres af scriptet vha. de installerede anti-virus databaser og anmodninger til Kaspersky Security Network. Programmet sender anmodninger til Kaspersky Security Network uanset om du har accepteret vilkårene for Kaspersky Security Network-erklæring eller ej.

Når du arbejder med din browser, giver Kaspersky Protection-udvidelsen dig mulighed for at:

Administrer Privat browsing

Administrer Anti-banner

Informer om mistanke om phishing

Informer om webstedsproblem

Åbn skærmtastatur

Installation af Kaspersky Protection-udvidelsen i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Yandex Browser og Google Chrome

Automatisk installation af Kaspersky Protection-udvidelsen i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Yandex Browser og Google Chrome er ikke tilgængelig. Du skal downloade og installere Kaspersky Protection-udvidelsen manuelt. Du kan downloade og installere udvidelsen fra meddelelsesvinduet, der vises, når du starter browseren første gang efter installation af programmet. Alternativt kan du downloade og installere udvidelsen fra programvinduet.

Installation af Kaspersky Protection-udvidelsen i Chromium-baseret Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Yandex Browser og Google Chrome

Yandex Browser-understøttelse

Ved brug af Yandex Browser fungerer følgende programkomponenter:

Komponenterne Privat browsing og Anti-Banner fungerer, men kan ikke konfigureres i Yandex Browser.

Internet Explorer-understøttelse

Kaspersky Protection understøtter ikke Internet Explorer.